marți, 27 septembrie 2011

O ţigancă din România, surprinsă îndesându-şi în fustă bijuterii în valoare de peste 62.000 de euro. VIDEO

O ţigancă de origine română a fost filmată în timp ce fura bijuterii dintr-un magazin din Leicester (Marea Britanie), scrie Daily Mail.
Femeia, pe nume Saina Sava, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce fura brăţări şi le ascundea în fustă. Prejudiciul total se ridică la peste 62.000 de euro.
Românca a fost însoţită în magazinul de bijuterii de alte două femei, care i-au distras atenţia vânzătoarei, în timp ce Sava comitea infracţiunea.
La un moment dat, se poate observa cum românca ia o întreagă tava cu bijuterii şi varsă conţinutul în buzunarul din fustă.
În plus, una dintre cele două complice îşi desface basmaua, pentru a o ascunde mai bine pe femeia care fură de pe rafturi.
Două dintre femei au fost condamnate la 16 luni de închisoare
Două dintre cele două femei, Saina Sava (38 de ani) şi Sedra Niculescu (28), care locuiesc în oraşul Luton, au fost arestate şi condamnate, vineri, la 16 luni de închisoare, după ce şi-au recunoscut fapta. A treia persoană nu a fost identificată.
"Femeia (n.r. care fura) avea o rochie crăpată, echipată cu buzunare adânci, în care a ascuns bunurile furate. Totul a fost premeditat. Niciuna dintre bijuterii nu a fost recuperată ", a declarat judecătorul Robert Brown.
Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 16 iunie, în magazinul Sunny Jewellers din Leicester. La ieşirea din magazin, femeile au fost aşteptate de un BMW seria 5.

Niciun comentariu: