luni, 3 octombrie 2011

A trăit 5 ani alături de o lesbiană, care s-a prefăcut că este bărbat

A împărţit bucurii şi tristeţi alături de o persoană care i-a făcut viaţa un chin. O femeie, mamă a doi copii, a trăit decepţia vieţii ei după ce a descoperit că partenerul ei de viaţă, pe care îl credea bărbat, este de fapt femeie.

Nicole Lidsay a fost şocată când a aflat că "bărbatul" cu care avea să se căsătorească este de fapt o lesbiană, pe care o chema Samantha Brooks. Poliţiştii i-au spus femeii că Brooks, pe care Nicole o cunoştea ca Lee, a făcut închisoare pentru că a abuzat o fetiţă de 14 ani.

Povestea femeii a ieşit la iveală atunci când Brooks a fost arestată, fiind acuzată de înşelătorie.

Nicole şi-a dat seama că ceva este în neregulă după ce partenerul ei de viată, "Lee", tot amâna data căsătoriei, din motive puerile. Atunci, femeia a început să investigheze ce se întâmplă cu bărbatul alături de care avea să îşi întemeieze o familie. A fost şocată atunci când a aflat că Lee este de fapt Samantha, şi că în timpul relaţiei de 5 ani pe care au avut-o aceasta a înşelat-o pe Nicole cu o altă femeie.

Samantha Brooks şi-a schimbat sexul în urma unei operaţii, iar acum este bună de plată, deoarece ambele femei pe care le-a înşelat cer daune materiale consistente, scrie Daily Mail.

Niciun comentariu: