joi, 15 septembrie 2011

Din secretele bucatariei,in 6 pasi veti vedea cum se fac in italia pastele proaspete!


Cele mai importante sunt ingredientele de calitate! Ouale trebuie sa fie proaspete si fericite, si faina buna. Noi asa facem :)
Ingredientele se amesteca cu grija, si rabdare si insistenta! Cine a zis ca nu e voie sa te joci cu mancarea? Ei bine, in acest caz chiar trebuie!
Iar cand nu iti mai simti bratul, cand incepi sa transpiri, cand esti obosit iar aluatul este elastic, ai nevoie de o pauza de 30 de minute (si tu si aluatul)
Se ruleaza cu facaletul. Si se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza, se ruleaza......hai, hai, inca un pic...
Ai nevoie de o mana linistita, sau de un liniar pentru a taia. Noi recomandam fara liniar.
STEP 6: admira rezultatul!
Aceste paste le poti face acasa, urmand instructiunile.

Niciun comentariu: